Publicerad den Lämna en kommentar

Fri frakt 16 oktober – 16 november 2020

Hösten är här med regn och rusk, men misströsta icke! I fårens värld är det alltid sommar. För att lysa upp lite extra i höstmörkret bjuder vi på frakten t.o.m 16 november 2020, passa på att skaffa en tidig julklapp eller kanske bara en ”höstklapp” till dig själv! Vi kan alla behöva en ullig kram lite då och då.

Som vanligt går alla bilder att få med guld- eller silverram. Vi skickar över hela Sverige men också utomlands om ni så önskar – kontakta oss! Det går också bra att komma till Lottas atelje utanför Varberg och hämta upp själv.

Tyvärr, vår julutställning i Nordstan i Göteborg är inställd! Vi arbetar för att göra iordning vår ateljé för besök. Utställning med fåren, änderna och annat fint, håll utkik efter uppdateringar på vår Facebok-sida för Fårtavlorna eller här under Nyheter på Får you!

– Lotta & Mats

Publicerad den Lämna en kommentar

Tavla, present: Fårlovade, Fårtöja en båt & Fårmel 1

Nya bilder på Får you! Beställ en tavla som present: Fårlovade, Fårtöja en båt samt Fårmel 1. De passar perfekt för det nya paret, båtfantasten och den motorintresserade.

Fårlovade – tavla, present till förlovning

När får är kära… En uppskattad present till det nya paret, perfekt som förlovningspresent. Vi skriver in initialerna på paret i hjärtat på planket! Skriv vilka initialer ni önskar när ni beställer så ordnar vi det. Bilden är handkolorerad av Lotta och finns i guld- eller silverram.

Fårtöja en båt – tavla, present till en kapten

Det kan vara lurigt att säkert förtöja sitt flytetyg. Fysiken bryggan och båten emellan är inte alltid i kaptenens tjänst… Förtöja en båt är en tryckt bild efter förlaga och är därför något billigare. Alla fårtavlor är numrerade och signerade!

Fårmel 1 – tavla, present till den motorsport-intresserade

Fåren tar ut svängarna i egenbyggda lådbilar. Se upp, de kör så ulltofsarna ryker! En gullig present till den motorsport-intresserade eller vem som helst som har barnasinnet i behåll. Fårmel 1 är tryckt i färg och signerad, och kan som alltid fås i antingen guld- eller silverram.

Beställ

Passa på och beställ din fårtavla idag. Vi levererar snabbt med PostNord över hela Sverige, och Norden och övriga världen kan också ordnas. Vi erbjuder också gratis frakt vid beställningar över 700 kr. Många av bilderna går också att anpassa med en hälsning, namn, årtal eller liknande. Kontakta oss gärna om ni har några frågor!

Följ gärna Fårtavlorna på Facebook så du inte missar framtida bilder och uppdateringar. Titta också gärna in på Paketeriet.se, Mats sidoprojekt med udda presentartiklar.

Publicerad den Lämna en kommentar

Får njuta av sommaren med nya bilder!

Fårkänslor, Fårley Davidson, Fårträffligt spel, Fårhöjd upplevelse

Juli lider mot slut men nog finns det sommar kvar i fårhagen. Vi firar in augusti genom att lägga upp 4 nya och somriga bilder som passar perfekt som present: Fårley Davidson, Fårträffligt spel, Fårkänslor och Fårhöjd upplevelse.

Fårley Davidson (MC-present)

Fåren tar till vägarna i still med sina Fårley Davidson. Bilden är en klassisk fårtavla som passar utmärkt till motorcykelfantasten, visst känner vi alla någon!

Passar bra till…

 • Pappa/mamma
 • MC-intresserade
 • Motorcyklist
 • Harley Davidson-fan

Fårträffligt spel (golfpresent)

En trevlig sak att göra sommartid är att spela golf, och fåren gör detsamma! Om du klarar dig fram till greenen så är saken (nästan) klar. En fin gåva till golfaren, gammal som ung!

Passar bra till…

 • Pappa/mamma
 • Golfaren
 • Hole-in-one-gratulation

Fårkänslor (inflyttningspresent)

Fårkänslor har vi väl alla till våren, så denna bild kanske passar bättre för 2021 – vi får hoppas att fårkänslorna kommer tillbaka på riktigt då och det blir ett bättre år! Vi hoppas nog alla på det. Fårkänslor passar fint i hallen när du är på väg ut för dagen, som en påminnelse om varma, ulliga vindar och de bästa dagarna på året.

Passar bra som…

 • Tackgåva
 • Inflyttningspresent

Fårhöjd upplevelse (gåva till den yogaintresserade)

För den spirituellt lagda passar Fårhöjd upplevelse lysande. Också för den yoga-intresserade med en känsla för zen. Fånga din inre stillhet och nysta upp ditt universum.

Passar bra till…

 • Den yogaintresserade
 • Den spirituella personen

Passa på och beställ din fårtavla idag. Vi levererar snabbt med PostNord över hela Sverige, och Norden och övriga världen kan också ordnas. Vi erbjuder också gratis frakt vid beställningar över 700 kr. Många av bilderna går också att anpassa med en hälsning, namn, årtal eller liknande. Kontakta oss gärna om ni har några frågor!

Följ gärna Fårtavlorna på Facebook så du inte missar framtida bilder och uppdateringar.