Publicerad den Lämna en kommentar

Tavla, present: Fårlovade, Fårtöja en båt & Fårmel 1

Nya bilder på Får you! Beställ en tavla som present: Fårlovade, Fårtöja en båt samt Fårmel 1. De passar perfekt för det nya paret, båtfantasten och den motorintresserade.

Fårlovade – tavla, present till förlovning

När får är kära… En uppskattad present till det nya paret, perfekt som förlovningspresent. Vi skriver in initialerna på paret i hjärtat på planket! Skriv vilka initialer ni önskar när ni beställer så ordnar vi det. Bilden är handkolorerad av Lotta och finns i guld- eller silverram.

Fårtöja en båt – tavla, present till en kapten

Det kan vara lurigt att säkert förtöja sitt flytetyg. Fysiken bryggan och båten emellan är inte alltid i kaptenens tjänst… Förtöja en båt är en tryckt bild efter förlaga och är därför något billigare. Alla fårtavlor är numrerade och signerade!

Fårmel 1 – tavla, present till den motorsport-intresserade

Fåren tar ut svängarna i egenbyggda lådbilar. Se upp, de kör så ulltofsarna ryker! En gullig present till den motorsport-intresserade eller vem som helst som har barnasinnet i behåll. Fårmel 1 är tryckt i färg och signerad, och kan som alltid fås i antingen guld- eller silverram.

Beställ

Passa på och beställ din fårtavla idag. Vi levererar snabbt med PostNord över hela Sverige, och Norden och övriga världen kan också ordnas. Vi erbjuder också gratis frakt vid beställningar över 700 kr. Många av bilderna går också att anpassa med en hälsning, namn, årtal eller liknande. Kontakta oss gärna om ni har några frågor!

Följ gärna Fårtavlorna på Facebook så du inte missar framtida bilder och uppdateringar. Titta också gärna in på Paketeriet.se, Mats sidoprojekt med udda presentartiklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *